Translate

2021. gada 1. jūnijs

KET4CleanProduction noslēguma konference un partnerības pasākums 10. jūnijā

Aicinām piedalīties projekta KET4CleanProduction virtuālā noslēguma konferencē un partnerības pasākumā, kas notiks 10. jūnijā no plkst. 11:00 līdz 18:30.

Tiešsaistes pasākumā dalībnieki tiks iepazīstināti ar KET4CleanProduction sadarbības platformu, kas veido saites starp uzņēmumiem un Eiropas tehnoloģiju centriem galvenajās pamattehnoloģijās (Technology Centres in Key Enabling Technologies - KET TC). Tiks skaidrots kā izmantot platformu, lai atrastu piemērotākos sadarbības partnerus. Arī partnerības pasākumā varēsiet atrast sadarbības partnerus no citiem uzņēmumiem vai pētnieciskām organizācijām.

Galvenās pamattehnoloģijas (mikro un nanoelektronika, nanotehnoloģijas, rūpnieciskā biotehnoloģija, uzlaboti materiāli, fotonika, progresīvas ražošanas tehnoloģijas) ir pamatā daudzu produktu ražošanai virknē rūpniecības nozaru. KET tehnoloģiju centri sniedz pakalpojumus ražojošiem uzņēmumiem, piemēram, konsultācijas un tehnoloģisko risinājumu izstrādi, piekļuves nodrošināšanu iekārtām tehnoloģiju pārbaudēm un laboratorijām produktu testēšanai, ražošanas koncepcijas pamatojumu, prototipu izstrādi un testēšanu, produktu pārbaudes un sertificēšanu, pilot ražošanu u.c.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Reģistrēšanās ir atvērta līdz pat 10. jūnijam, tomēr rekomendējam reģistrēties pēc iespējas ātrāk, lai laicīgi varētu izvēlēties partnerus divpusējiem kontaktiem, kā arī, lai citi varētu iepazīties ar jūsu darbības profilu.

Tuvāka informācija un reģistrācija dalībai: https://ket4cleanproduction-final-conference-2021.b2match.io/

Piedalās Health Institute; URL: https://ket4cleanproduction-final-conference-2021.b2match.io/participants/76

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru