Translate

2021. gada 27. aprīlis

Informēs par Erasmus+ konkursu profesionālās izglītības izcilības centru izveidei

Eiropas Komisija sadarbībā ar Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūru 30. aprīlī organizē informatīvu tiešsaistes pasākumu par Erasmus+ konkursu profesionālās izglītības izcilības centru izveidei. Pasākumā informēs par finansējuma saņemšanas un partnerorganizāciju meklēšanas iespējām, projektu sagatavošanu, iesniegšanu un vērtēšanu.

Profesionālās izglītības izcilības centru iniciatīva izveidota, lai atbalstītu inovācijas un izcilību profesionālajā izglītībā. Tie apvieno dažādus vietēja līmeņa partnerus, kā, piemēram, profesionālās izglītības iestādes, darba devējus, darba devēju organizācijas, pētniecības centrus, attīstības aģentūras, nodarbinātības pakalpojumu sniedzējus un sociālos partnerus, radot “prasmju ekosistēmu”, kas sniedz ieguldījumu reģiona ekonomikas un sociālajā attīstībā, inovācijās un viedās specializācijas stratēģijās.

Pasākums notiks no plkst.10.30 līdz 13.30 (pēc Latvijas laika) šajā saitē. Reģistrēšanās nav nepieciešama. Pasākuma straumēšanas logā būs ietverta Slido sadaļa, kurā dalībnieki varēs  mijiedarboties ar citiem dalībniekiem un lektoriem. Slido rīkam būs iespējams arī pievienoties ar uzģenerēto saiti vai caur Slido mājaslapu, ievadot kodu “COVE2021”. Dalībnieki ir aicināti iesūtīt jautājumus pirms pasākuma, rakstot uz e-pasta adresi EACEA-EPLUS-VET@ec.europa.eu

Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš Eramsus+ 2021. gada konkursā profesionālās izglītības izcilības centru izveidei ir 7. septembris plkst. 17.00 (pēc Briseles laika).  

Video

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru