Translate

2021. gada 19. aprīlis

Atvērta pieteikšanās BAFF līderības akadēmijai

Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds (BAFF) aicina jauniešus, kas šobrīd mācās 10. un 11. klasē, pieteikties bezmaksas virtuālai apmācību programmai angļu valodā Līderības Akadēmija 2021. Šogad, apgūstot inovatīvas prasmes, kas nepieciešamas nākotnes līderiem, programma dos iespēju dalībniekiem iepazīt arī dažādas dizaina domāšanas metodes.

Līderība ir domāšanas veids, prasme sazināties un sadarboties, tāpēc virtuālās programmas Līderības Akadēmija 2021 ir vērsta uz to, lai veicinātu jauniešu līderības prasmes un iesaisti dažādās sabiedriskās aktivitātēs, attīstīt domāšanu ārpus rāmjiem, spēju iedvesmot un drosmi pieņemt lēmumus. Iesaistītajiem jauniešiem neformālā veidā būs iespēja apgūt interesantas un mazāk zināmas metodes, kas izstrādātas ASV, tādējādi pilnveidojot savu personību, attīstot radošo domāšanu, satiekot un iepazīstot domubiedrus.

Nedēļu ilgā apmācību programmā ietvertas šādas tēmas:

      • Inovācijas stratēģijas
      • Dizaina domāšanas metodes
      • Prezentācijas un komunikācijas prasmes
      • Komandas darbs
      • Līdzdalība un sadarbība

Programmai aicināti pieteikties aktīvi un mērķtiecīgi skolēni, kuriem ir interese par līderības izglītību, sevis pilnveidošanu un vēlme iegūt jaunas zināšanas ārpus skolas ASV pasniedzēju vadībā. Pieteikšanās BAFF virtuālai Līderības Akadēmijai 2021 notiek BAFF mājaslapā līdz 2021. gada 16. maijam. Programmas norise plānota no 26. līdz 30. jūlijam.

Vairāk šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru