Translate

2021. gada 24. augusts

Game Wawe Festival 2021

Sveicināti,

2021.g. 24.-26. septembrī Jūrmalā notiks “Game Wawe Festival 2021”, kura ietvaros, sadarbībā ar Rīgas Gētes institūtu, tiek organizēts pasākums “Game Jam” ar devīzi “Slow Culture“ (lēnā kultūra).

Aicinām piedalīties “Game Wawe Festival 2021” un pieteikties dalībai “Game Jam” pasākumā tos, kuri interesējas par spēļu izstrādi.

Parasti “Game Jam” pasākumi ir paredzēti profesionāļiem un hobija spēļu izstrādātājiem, kuri vēlas strādāt pie jaunām idejām īsā laika periodā kopā ar cilvēkiem, kurus viņi, iespējams, nepazina pirms pasākuma. “Game Jam” pasākumos inovatīvas idejas tiek nekavējoties apspriestas un realizētas kā datora vai galda spēļu demonstrācijas versijas.

Šajā pasākumā Gētes institūts vēlas izmēģināt kaut ko jaunu - uzaicināt piedalīties ne-spēļu izstrādātājus - aktīvus un sociāli orientētus cilvēkus bez pieredzes spēļu izstrādē, bet ar interesantām idejām, kuras var izmantot spēļu izstrādes profesionāļi. Tiek meklēti cilvēki, kuri vēlās piedalīties pasākumā, piedāvājot idejas spēles stāstam, dizainam u.c. nosacījumiem, un strādāt kopā ar spēļu izstrādātājiem, lai intensīvā  darbā trīs dienu laikā radītu spēļu prototipus. Šai pasākumā spēļu ne-profesionāļi gūs arī ieskatu spēļu izstrādes procesā.

Dalība ir bez maksas. Pieredze spēļu izstrādē NAV nepieciešama.

Tuvāka informācija par “Game Wawe Festival 2021”, ko organizē Latvijas Tehnoloģiskais Centrs, un reģistrēšanās dalībai: https://www.gamewave.eu/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru