Translate

2021. gada 8. jūnijs

Atvērta pasākumu pieteikšana Erasmus dienām 2021

No 1. jūnija ir atvērta pasākumu pieteikšana iniciatīvā Erasmus dienas, kas notiks no 14. līdz 16. oktobrim. Šajās 3 dienās Erasmus+ projektu īstenotāji un profesionāļu tīkli no visiem izglītības sektoriem ir aicināti organizēt dažādus pasākumus, komunicējot Eiropas vērtības, ieguvumus no mobilitātes un Erasmus+ projektu rezultātus.

Pasākumus Erasmus Dienu laikā aicinātas rīkot organizācijas, kuras īsteno vai ir īstenojušas Erasmus+ projektus un vēlas dalīties pieredzē un projektu rezultātos, stāstīt par Erasmus+ iespējām un iedrošināt izmantot programmas iespējas tos, kuriem vēl nav šādas pieredzes. 

Projektu īstenotāji Erasmus dienās aicināti piedalīties ar dažāda formāta pasākumiem, piemēram, tiešsaistes semināriem, zibakcijām, izstādēm, izglītojošām nodarbībām, projektu pieredzes stāstu publicēšanu sociālajos medijos un cita veida aktivitātēm. Ņemot vērā ar Covid-19 izplatību saistītos riskus, šogad projektu īstenotāji aicināti rīkot pasākumus, ievērojot attiecīgajā laika periodā valstī noteiktos drošības noteikumus, tai skaitā pulcēšanās ierobežojumus, un uzsvaru likt uz tiešsaistes pasākumiem un tādiem pasākumiem, kuros kombinēta dalība klātienē un tiešsaistē.

Pasākumus var pieteikt Erasmus dienu mājaslapā, kur tie tiks iekļauti kalendārā kopā ar pasākumiem, kas notiek visā Eiropā. Pasākuma informācija jāiesniedz latviešu valodā. Vairāk informācijas par pasākumu pieejama VIAA mājaslapas sadaļā Erasmus+ » #ErasmusDienas, kurā atrodama arī Erasmus dienu vizuālā identitāte. 

Erasmus dienas ir Francijas nacionālās Erasmus+ aģentūras iniciatīva, kuru atbalsta Eiropas Komisija un kura notiek kopš 2017. gada.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru