Translate

2021. gada 7. jūnijs

Pieteikšanās nodarbībai "EPALE platformas iespējas un lietošana"

EPALE akadēmijas praktiskā nodarbība "EPALE platformas iespējas un lietošana" notiks 2021. gada 15. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 12.00 tiešsaistē Zoom platformā, būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu.

Nodarbības mērķauditorija - pieaugušo izglītības jomas speciālisti - pieaugušo izglītotāji, kā arī citi interesenti.

Tās laikā dalībnieki iepazīsties ar EPALE platformas iespējām, piereģistrēsies tajā un iemācīsies pievienot savus ierakstus.

Lai vieglāk izsekotu platformas iespējām, būtu vēlams piereģistrēties tajā iepriekš.

Mācības ir paredzētas lietotājiem bez priekšszināšanām, tās vadīs EPALE Nacionālā atbalsta dienesta darbinieki.

Pieteikšanās pēdējā diena ir 2021. gada 13. jūnijs. Apstiprinājums dalībai tiks nosūtīts katram atsevišķi pēc pieteikšanās laika beigām.

Tiks veikts nodarbības ieraksts, kas būs pieejams EPALE platformas slēgtajā grupā.

Dalība nodarbībā un EPALE platformā ir bez maksas.

 EPALE akadēmijas mērķis ir veidot Latvijas pieaugušo izglītības profesionāļu kopienu un stiprināt tās sadarbību un informācijas apmaiņu.

Piedaloties vismaz trijās EPALE akadēmijas nodarbībās, tiks dota iespēja kļūt par EPALE vēstnieku. Vēstniekiem būs priekšroka citos EPALE rīkotajos pasākumos, viņi varēs piekļūt slēgto grupu saturam, kā arī ciešāk sadarboties ar EPALE Latvija.

Lai kļūtu par EPALE vēstnieku, šī nodarbība ir obligāta. Tajā nav jāpiedalās, ja pēdējā gada laikā EPALE platformā ir veikti ieraksti.

Nodarbība noris Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projekta "EPALE Nacionālais atbalsta dienests" (Nr. 2018-2221/001-001) ietvaros.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru