Translate

2021. gada 2. jūlijs

Logos: tehnoloģijas labākai izglītībai

2021. gada 16. un 17. augustā tiešsaistē aicinām uz Skola2030  ikgadējo konferenci, kura šoreiz notiks kā ideju, pieredzes apmaiņas un diskusiju forums par tehnoloģiju lomu izglītībā šobrīd un nākotnē. Pieteikšanās līdz 10. augustam. Dalībnieku skaits darbnīcās ierobežots, tāpēc aicinām pieteikties  laikus.  

Konferencē izvērtēsim aizvadītā mācību gada pieredzi ierobežojumu un mainīgas situācijas apstākļos, tostarp mācīšanos attālināti, iedvesmosimies no inovatīvu skolu, skolotāju un skolu vadītāju (kā Latvijas, tā ārvalstu) pieredzes, darbnīcās vērosim skolu pieredzes demonstrējumus. Konference domāta visu vecumposmu un mācību priekšmetu izglītības praktiķiem pirmsskolu, vispārizglītojošo un profesionālās izglītības skolu skolotājiem, vadītājiem un metodiķiem, kā arī rīcībpolitikas veidotājiem.

Programmā piedāvājam 6 diskusijas, 5 priekšlasījumus un 70 darbnīcas, no kurām katrs varēs izvēlēties un izveidot savu programmu, atbilstoši interesēm un vajadzībām.

Kā orientēties piedāvājumā?

Piesakoties konferencei, lūdzu, izvēlieties:

  • 1. dienā (16. augustā) vienu  no trim paralēlajām diskusijām katrā no laika posmiem;
  • 2. dienā (17. augustā) vienu no teju 20 paralēlajām sesijām katrā no laika posmiem.

Satura virzieni un #mirkļbirkas

Lai palīdzētu orientēties programmā katrai satura vienībai atradīsiet apzīmējumus, kas noradīs, kam saturs primāri varētu būt noderīgs. Uz to norādīs #mirkļbirkas, kā arī četri tematiskie virzieni; jomas (kā tehnoloģijas izmantot, apgūstot saturu un caurviju prasmes), pieeja (kā īstenot mācību procesu, izmantojot tehnoloģijas), piekļuve (kā izglītības tehnoloģijas var palīdzēt iekļaut katru bērnu), organizācija (kā ar tehnoloģijām efektīvāk pārvaldīt izglītības iestādi).

Visām prezentācijām angļu valodā būs nodrošināti subtitri vai sinhronais tulkojums latviešu valodā. 

Galveno runātāju priekšlasījumus un diskusijas ikviens varēs vērot arī tiešraidē (Skola2030 FB, www.skola2030.lv, straume.lmt.lv)

 
 
Vairāk šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru