Translate

2021. gada 2. februāris

PASCO risinājumi STEAM attālinātām un klātienes praktiskām nodarbībām

  • STEAM – instruments kompetenču pieejas īstenošanai.
  • STEAM darbība pēdējos gados attīstās ļoti strauji un tas ir īstais veids kā apmierināt 21. gadsimta ekonomiskās vajadzības.
    Kas ir STEAM?
    STEAM: science, technology, engineering, art, mathematics STEAM ir izglītojoša pieeja mācībām apvienojot zinātni, tehnoloģijas, inženieriju, mākslu un matemātiku.
    STEAM mērķis
    Paaugstināt pedagogu profesionālās kompetences STEAM (integrēta dabaszinātņu, tehnoloģiju, inženierzinātņu, mākslas un matemātikas mācīšana) pieejas pielietošanai mācīšanas un mācīšanās procesā. Tas veicina izpratni par STEAM un ikdienas pedagoģiskā procesa kvalitātes uzlabošanas iespējām, kā arī pilnveido pedagogu prasmes sadarbības pieejas un IKT izmantošanā mācību procesā. Tā palīdz skolēniem izprast atsevišķu tēmu savstarpējo saistību dažādu mācību priekšmetu ietvaros un saista mācības ar reālo dzīvi, kā arī veicina sadarbību un iekļaujošu mācīšanās vidi, kur katrs skolēns var iesaistīties un dot savu ieguldījumu.
Vebināra temats: PASCO risinājumi attālinātām un klātienes praktiskām nodarbībām
Vebināra laiks: 2021. gada 2. februārī 10:00-11:00
Kontakpersona: Valērijs Mikalausks, "Saint-Tech" SIA, Phone: +371 27701403, Mail: manager@saint-tech.lv ,www.saint-tech.lv, Maskavas street 418, Riga, Latvia, LV-1063
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru