Translate

2021. gada 17. marts

Tiešsaistes seminārs “Simulācijas spēles kā rīks darbam ar dažādām mērķa grupām”


Divas nevalstiskās organizācijas - biedrība “IMKA Latvija” un biedrība “Jaunatnes līderu koalīcija” aicina interesentus uz tiešsaistes semināru “Simulācijas spēles kā rīks darbam ar dažādām mērķa grupām”. Seminārs notiks otrdien, 2021. gada 30. martā, no 14.00 līdz 15.30.

Seminārā aicināti piedalīties gan NVO pārstāvji, gan ikviens interesents, kas ikdienā strādā ar dažādām cilvēku grupām, vēlas dažādot savus pasākumus, to programmās iekļaujot simulācijas spēles, vai vēlas vienkārši vairāk uzzināt par simulācijas spēļu veidošanu un pielietošanu.

Pieteikšanās tiešsaistes semināram līdz 25. martam: https://ej.uz/wkp9

Semināra laikā dalībnieki gūs svarīgāko informāciju par simulācijas spēles izstrādes soļiem, uzzinās, kas jāņem vērā, organizējot simulācijas spēles, iepazīsies ar simulācijas spēli “Hashtag” - kādās situācijās to var izmantot un kā adaptēt dažādām tēmām un grupām. Vēl būs iespēja iepazīties ar vadlīnijām “Simulācijas spēles kā rīks darbam ar jauniešiem”, kas tapušas starptautiskā projekta “Hashtag”, ko finansē Eiropas Savienības neformālās izglītības programma “Erasmus+: Jaunatne darbībā”, ietvaros.

Semināru vadīs un pieredzē dalīsies neformālās izglītības treneres, kopienu attīstības virzītājas ar vairāk nekā 20 gadu praktiskā darba pieredzi tematikā - Gunta Kelle un Inese Šubēvica.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru